Χρυσόκολλα

Συντάκτης: Ηρώ Κουρμπάση

Ημερομηνία: 19/03/2015

Η χρυσόκολλα προσφέρει ηρεμία και δεκτικότητα.Είναι σύμβολο της ομορφιάς, της αγάπης και της αρμονίας. 
Βοηθά στο διαλογισμό και στην επικοινωνία. Αφαιρεί αρνητικές ενέργειες κάθε είδους. Επίσης βοηθά να δεχθούμε με γαλήνη και ηρεμία  καταστάσεις διαρκών αλλαγών ενεργοποιώντας την  εσωτερική μας δύναμη. 
 καθαρίζει, ευθυγραμμίζει  και ενεργοποιεί όλα τα τσάκρας. Διώχνει τα αρνητικά συναισθήματα  όπως την ενοχή, και ακυρώνει τις καταστρεπτικές συναισθηματικές συνήθειες. Θεραπεύει την λύπη και αυξάνει την ικανότητα να αγαπάμε. 
Βελτιώνει την επικοινωνία, και βοήθα να διακρίνουμε πότε πρέπει να τηρήσουμε σιγή. Ανοίγει την ψυχική όραση. 
Ενισχύει την αυτο- συνείδηση και την εσωτερική ισορροπία. 
Δίνει  αυτοπεποίθηση και φέρνει χαρά, δυναμώνει την προσωπική δύναμη και εμπνέει την δημιουργικότητα. Υπερνικά τις φοβίες, και τραβά την αρνητικότητα. 
Μειώνει τη διανοητική ένταση.Προάγει την ειλικρίνεια και την αμεροληψία. 

Η χρυσόκολλα θεραπεύει τα αρθριτικά, τους μυϊκούς σπασμούς, το πεπτικό σύστημα, μολύνσεις στο λαιμό και στις αμυγδαλές, το έλκος, διαταραχές του αίματος και πνευμονικά προβλήματα. Βοηθά σε καταστάσεις στρες, εξισορροπεί τα συναισθήματα και χαλαρώνει όλο το νευρικό σύστημα. Αποτοξινώνει το συκώτι και τα έντερα, οξυγονώνει το αίμα, και την κυτταρική δομή των πνευμόνων, δίνοντας μεγαλύτερη αναπνευστική ικανότητα στους πνεύμονες. Αναγεννά το πάγκρεας, ρυθμίζει την ινσουλίνη, και εξισορροπεί το αίμα. 
Επίσης δυναμώνει τους μυς και ανακουφίζει τις μυϊκές κράμπες. Αυξάνει τον μεταβολισμό και καταπραΰνει τα εγκαύματα. 
Η χρυσόκολλα περιποιείται τους προεμμηνορροϊκούς πόνους και κράμπες.

Επιστροφή