Γκανέσα, σκαλιστός, χειροποίητος

Κατηγορία: Δώρα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Γκανέσα

Περισσότερες Φωτογραφίες

Γκανέσα Γκανέσα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
1122
Γκανέσα, σκαλιστός, χειροποίητος
Προέλευση:
India
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Στις περισσότερες αρχαίες θρησκείες και παραδόσεις οι φάσεις της σελήνης, κάθε μήνα, ταυτίζονται με μια θεότητα. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας γενεθλίων του θεού Γκανέσα όπου γιορτάζεται με μεγάλη λαμπρότητα σε ολόκληρη την Ινδία. Ο Γκανέσα γιος του Σίβα και της Παραβάτι είναι ένας από τους δημοφιλείς θεούς τόσο στους ινδουιστές όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.


Το χαρακτηριστικό του είναι το κεφάλι του ελέφαντα πάνω σε ανθρώπινο σώμα, ενώ η ιδιότητά του να απομακρύνει τα εμπόδια και να καθαρίζει το δρόμο που επιλέγει καθένας τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό και προσιτό στις καθημερινές επικλήσεις.


Η έννοια του Γκανέσα εκπροσωπεί την εσωτερική μας δύναμη να σπάμε κάθε είδους εμπόδια, προσδίδει δε καλή τύχη και ευνοϊκά ξεκινήματα σε όσους παίρνουν την απόφαση να χαράξουν το δρόμο τους. Αφορά επίσης τη δημιουργική γραφή και γενικότερα την επιτυχία.

Για να επικαλεστείτε καθημερινά τον Γκανέσα μέσα από διαλογισμό, θα χρειαστείτε ένα λευκό κερί, να του προσφέρετε γλυκά και γάλα καθώς θα ανάβετε κι ένα στικ με άρωμα σανταλόξυλο. Αν ψάξετε στο ίντερνετ, εύκολα θα βρείτε μάντρας για τον Γκανέσα που μπορείτε να επαναλαμβάνετε ή και να ακούτε ηχογραφημένα, καθώς θα έχετε έντονη την εικόνα και την πρόθεση πως απομακρύνονται τα εμπόδιά σας.


 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Βάρος:
0,00 kg
ΤΙΜΕΣ - ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Διαθεσιμότητα:
Λίγα Διαθέσιμα
Τιμή:
20,00 €
Προσθήκη στο καλάθι
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
Όλες οι τιμές λιανικής συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ