Ιδιότητες Ροζ Αχάτης

Συντάκτης: Ηρώ Κουρμπάση

Ημερομηνία: 17/11/2014

Ο αχάτης έχει την ιδιότητα να εναρμονίζει το γιν και το γιανγκ, τις θετικές και αρνητικές ενέργειες που κρατούν το σύμπαν στη θέση του. Αν και δουλεύει αργά, φέρνει μεγάλη δύναμη. Τα πολλαπλά του στρώματα μπορούν να φέρουν στο φως κρυμμένες πληροφορίες.

Σε ψυχολογικό επίπεδο βοηθάει στην αποδοχή του εαυτού, στην αυτοανάλυση και την αντίληψη των κρυφών περιστάσεων, φέρνοντας στην προσοχή σας οποιαδήποτε ασθένεια.

Ο αχάτης τονώνει τις νοητικές λειτουργίες, καθώς βοηθά στη βελτίωση της συγκέντρωσης και της αντίληψης και οδηγεί σε πρακτικές λύσεις. Η αγάπη του αχάτη για την ειλικρίνεια μας ενθαρρύνει να λέμε τη δική μας αλήθεια. Ο αχάτης με καθαρούς κρυστάλλους μπορεί να διεγείρει αναμνήσεις.

 

Σε συναισθηματικό επίπεδο, θεραπεύει τον εσωτερικό θυμό, τονώνοντας την αγάπη και το κουράγιο για μια νέα αρχή. Βοηθάει στην επούλωση συναισθηματικού τραύματος. Δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας, διαλύοντας την εσωτερική ένταση.

 

Σε πνευματικό επίπεδο, ο αχάτης ανεβάζει την συνειδητότητα και μας βοηθά να συνδεθούμε με την συλλογική συνείδηση και την συνειδητότητα στη ζωή μας. Ενθαρρύνει την ήρεμη περισυλλογή και αφομοίωση των εμπειριών της ζωής, οδηγώντας σε πνευματική ανάπτυξη και εσωτερική σταθερότητα.

Ο αχάτης σταθεροποιεί την αύρα, εξαφανίζοντας και μεταμορφώνοντας τις αρνητικές ενέργειες. Η καθαριστική του δράση είναι ισχυρή στο σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Τοποθετημένος στην καρδιά, θεραπεύει τη συναισθηματική ασθένεια που παρεμποδίζει την αποδοχή της αγάπης. Τοποθετημένος στην κοιλιά ή ως ελιξήριο, ο αχάτης τονώνει το πεπτικό σύστημα και ανακουφίζει τη γαστρίτιδα. Γιατρεύει τα μάτια, το στομάχι και τη μήτρα. Καθαρίζει το λεμφικό σύστημα και το πάγκρεας. Ενδυναμώνει τα αιμοφόρα αγγεία και θεραπεύει τις δερματικές παθήσεις.

Ο Ροζ αχάτης προωθεί την αγάπη μεταξύ των γονέων και του παιδιού. Τοποθετήστε τον πάνω στην καρδιά για καλύτερα αποτελέσματα.

Για αγορά πατήστε εδώ

Επιστροφή